fotobo

Even voorstellen

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn website. BO MORTY is een initiatief van Bo Morty Wils. Ik ben een weddingplanner en personal assistent. De passie voor plannen en organiseren heb ik al lang, altijd alles in goede banen willen leiden, niet voor verrassingen komen te staan en boven alles, het mensen naar de zin maken. Ik heb veel ervaring in de horeca en altijd de droom gehad een eigen onderneming te starten. Op 1 december 2016 was het zover, de eerste voorbereidingen van BO MORTY waren een feit. Ruim een half jaar later ging de website online. Met een speciale opleiding en een schat aan ervaringen sta ik voor jullie klaar om jullie één van de mooiste dagen uit jullie leven te bezorgen.

BO MORTY is gevestigd in Groningen, reizen is voor mij geen probleem, dus iedereen is van harte welkom. Mocht je interesse hebben in een kennismakingsgesprek of gewoon wat meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

BO MORTY

BO MORTY is persoonlijk, betrokken en biedt een oneindigheid aan mogelijkheden. Liefde en plezier staat centraal, elke bruiloft is uniek, voor welke stijl of locatie jullie ook kiezen.