foto1

BO MORTY

BO MORTY is persoonlijk, betrokken en biedt een oneindigheid aan mogelijkheden. Liefde en plezier staat centraal, elke bruiloft is uniek, voor welke stijl of locatie jullie ook kiezen.

Weddingplanner Sneek

BO MORTY in Sneek staat voor duidelijk en transparant, mijn hulp kent geen grenzen, daarom bied ik geen specifieke pakketten, alles gaat in goed overleg. Samen bepalen we wat jullie nodig hebben om er een onvergetelijke dag van te maken. Heb je weinig tijd omdat je druk bent met werk, kinderen, vrienden, hobby’s of elkaar? Ik neem alle tijdrovende taken graag van jullie over. Van de planningen, draaiboeken en het budget tot de aankleding en coördinatie op de dag zelf. Jullie weten als geen ander wat jullie nodig hebben en wat jullie wensen zijn. Ik werk jullie stijl uit en reserveer daarbij de perfecte locaties en leveranciers.

Ceremoniemeester Sneek

Doe je de organisatie vooraf liever zelf, maar wil je familie en vrienden optimaal laten genieten van de dag en wil je je zelf nergens druk om hoeven te maken, schakel dan een professionele ceremoniemeester in. Vaak rennen bruid, bruidegom, vrienden en familie op de bruiloft zelf nog rond om alles in goede banen te leiden. BO MORTY verzorgt het ceremoniemeesterschap van a tot z in Sneek, hiermee begin ik al een aantal weken voor de bruiloft.

Ook organiseert BO MORTY vrijgezellenfeesten, verlovingsfeesten, huwelijksreizen, jubilea en andere feesten en speciale momenten.

Styling Sneek

De styling van jullie trouw- en feestlocatie maakt jullie bruiloft persoonlijk en uniek, alles perfect doorgevoerd tot in detail. Samen met ons ga je op zoek naar de stijl die bij jullie past. Van bohemian, chique, groen/duurzaam tot minimalistisch, strak, vintage of juist een mix van stijlen, wij denken met jullie mee. Aan de hand van een beelden- en kleurenpallet komen we tot een eindplan waarmee wij voor jullie aan de slag gaan.

BO MORTY houdt het overzicht voor jullie als stylist en ceremoniemeester op de wedding. Naar ons idee een perfecte combinatie om ultiem te genieten van de dag en je nergens druk om hoeven te maken.